20150911_133819

Vem är du?

Det är mycket som händer nu, även här i fjällen. Är det så att våra vanor, anledningar och förväntningar på naturen och fjällen håller på att ändras? Det här är frågor som är aktuella för oss i Vålådalen.

Namnet på årets tillfälliga utställning har vi valt därför att vi märker man ibland glömmer bort, trots att vi alla är unika, att vi ofta tillhör en grupp. Vi försöker på ett humoristiskt sätt hjälpa dig att se om du är en jägare/samlare, frilufts-, musée-, vardags- eller arena- människa. Grupperingarna har vi hittat på själva, och vi tycker att dom är relevanta och helt ovetenskapliga. 🙂 Allt för att försöka hjälpa till att samla ihop den något spretiga diskussion som pågår om hur vi bör ta hand om fjällen.

Vi väcker de här frågorna i en fotoutställning med tillhörande nycklingslabyrint. Naturligtvis finns det även saker i utställningen för de mindre besökarna att upptäcka. Och för de som associerar och tänker att.. – Det här stämmer ju inte,  jag tillhör ju en helt annan grupp! Då uppskattar vi om du talar om det för oss…

Törs du ta reda på vem du är?

Välkommen till oss i sommar för en trevlig utmaning.

Med vänlig hälsning/Ola, Kattis och Ann-Mari.